maanantai 2. maaliskuuta 2015

Ahlakorpi ehdolle Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi

Lapin Vasemmistonuorten piirihallitus päätti esittää Anni Ahlakorpea Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi. Ahlakorpi toimii tällä hetkellä Vasemmistonuorten 2. varapuheenjohtajana ja Utsjoen varavaltuutettuna. Hän on myös ehdolla kevään eduskuntavaaleissa.

Anni tekisi puheenjohtajana hyvää työtä kehittämällä järjestöä entistä enemmän koko jäsenistönsä näköiseksi. Pidän myös Annin aluepoliittisia näkemyksiä erinomaisen tärkeinä järjestön poliittisen linjan kannalta.
-sanoo Lapin Vasemmistonuorten puheenjohtaja Jussi Öman.

Ahlakorpi haluaa jatkaa Vasemmistonuorten kehittämistä jäsenlähtöisenä ja aktiivisena poliittisena nuoriso- ja kansalaisjärjestönä. Hän pitää järjestöä punavihreän kansalaisliikkeen tukipilarina.

Vasemmistonuoret on erinomainen toimija, joka pystyy tuomaan punavihreät teemat – työn, toimeentulon, ympäristön ja ihmisoikeudet – jokapäiväiseen politiikkaan ja keskusteluun, 28-vuotias saamelaisen kulttuurin loppuvaiheen opiskelija korostaa.

Vasemmistonuoret avaa keskustelun koko vasemmiston politiikan määrittelystä hyväksymällä toukokuun liittokokouksessa uuden poliittisen ohjelman. Samalla hyväksytään järjestöstrategia, jonka avulla voimme jatkaa järjestön vahvistamista koko jäsenistön voimin.
Ahlakorpi aikoo keskittyä ensin eduskuntavaaleihin ja kampanjoida puheenjohtajuudesta huhti-toukokuussa, ellei tule valituksi kansanedustajaksi. Vasemmistonuorten puheenjohtaja valitaan kaksivuotiskaudelle liittokokouksessa, joka järjestetään Rovaniemellä 22.–24. toukokuuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti