maanantai 8. heinäkuuta 2013

Markkinoiden satoa Kittilän kesämarkkinat taittuivat lämpimään ja aurinkoisen sään saattelemina loppuun Lapin vasemmistonuorten kojun osalta. Tapahtuman aikana paikalla kävi useita kymmeniä nuoria kittiläläisiä ja ulkopaikkakuntalaisiakin. Kokonaisuudessaan tempaus tavoitti suuren yleisön eri-ikäisiä politiikasta kiinnostuneita henkilöitä. Näistä osa oli kiinnostunut aatteen liekin kantamisesta, toiset punnitsivat vaihtoehtoja eri poliittisten ryhmittymien välillä ja osa pysyi puolueettomina. Kuitenkin kaikkien paikalla käyneiden kanssa saatiin aikaan rakentavaa keskustelua ja herätettyä politiikan kiinnostusta nuorisoon.

Vasemmistonuorille Kittilän kesämarkkinat keräsivät 7 uutta jäsentä, joka on loistava saavutus Lapin piirin ja paikkakunnan väilukuun nähden. Nuorten poliittinen herääminen takaakin Kittilän Kunnan alueella ja varsinkin Kittilän kirkonkylällä aktiivisemman VaNun paikallistoiminnan.

Toverit Korhonen ja Hyyryläinen edustamassa Vasemmistonuorten teltalla
Parannettavaakin tapahtumassa oli, mm. näkyvyyden suhteen, mutta ensivuonna tämä tullaan ottamaan huomioon Vasemmistoliiton ja ammattiyhdistysliikkeen kanssa: Paikalla kun tulee olemaan useampaa ikäpolvea ja paikallinen nuorisokin pääsee astumaan remmiin ja johdattamaan Vasemmistonuoret uuteen nousuun Lapissa!

Tervetuloa ensivuonakin teltallemme Kittilän kesämarkkinoilla ja toverit, pitäkää aatteen lippu korkealla. Tulevaisuus on vielä edessä!

- Jesse Korhonen /Lapin vasemmistonuorten varapuheenjohtaja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti